bit

Instalare centrale in Bucuresti si Ilfov

mentenata centraleCablare bucuresti BIT Consulting comercializeaza, instaleaza si configureaza intreaga gama de sisteme de telefonie de la Panasonic, avand astfel posibilitatea de de oferi solutii atat analogice, digitale cat si VOIP.

Printre centralele recomandate si oferite de catre BIT Consulting se numara urmatoarele modele :

  • KX-TEA308( 3 linii ext si 8 interioare)
  • KX-TES824(8 linii ext si 24 de interioare)
  • KX-TDA30 (4 linii externe si posibilitati de upgrade la 12 linii externe sau 52 interioare)
  • KX-TDA100( suporta pana la 64 linii ext sau 64 de interioare)
  • KX-TDA200 (pana la 128 linii externe sau int.)
  • KX-TDA600 (pana la 960 de interioare)
Sudura fibra optica
Configurare centrale telefonice in Bucuresti

InstalareOdata cumparata o centrala telefonica aceasta trebuie instalata si configurata conform cu necesitatile fiecarui client in parte. Pentru a putea instala o centrala telefonica intr-un spatiu de birouri trebuie sa existe o infrastructura de retea de voce si date. Daca nu exista una BIT Consulting va poate veni in ajutor cu un Deviz Gratuit.

Daca aveti creata reteaua de voce vom trece direct la configurarea si instalarea centralei telefonice si a tuturor aparatelor aferente. La finalizarea intregii operatiuni de programare se face un training cu personalul tehnic al firmei pentru ca acestia sa poata cunoaste functionalitatile sistemului de telefonie.
Configurare retele

Mentenanta centrala Panasonic

Oferim servicii de mentenanta si intretinere pentru centralele telefonice pe baza unui contract prin care ne angajam sa intervenim la client in termen de maxim 24 de ore pentru remedierea eventualelor probleme sau pentru modificari de configuratie sau orice alte probleme care pot aparea.
  • CENTRALE TELEFONICE

BIT Consulting comercializeaza, instaleaza si configureaza intreaga gama de centrale de la Panasonic, avand astfel posibilitatea de de oferi solutii de voce analogice, digitale sau VOIP.

Pentru a putea instala o centrala telefonica intr-un spatiu de birouri este necesara infrastructura de retea si voce.


  • PORTOFOLIU CLIENTI
clienti bit

  • ECHIPAMENTE CABLARE

Pentru realizarea unei lucrari de cablare sunt necesare, urmatoarele echipamenete : canal cablu de diverse tipuri, rack, patchpanel, cablu utp/stp, prize RJ45 ingropate/aplicate, patchcorduri, wiremanager, consumabile ( dibluri , suruburi rack, soricei) .Toate acestea plus manopera formeaza pretul final al unei lucrari... citeste mai mult